Hoe kan je je inschrijven voor toernooien?

Je hebt het wedstrijdschema bekeken en het lijkt je leuk om mee te doen met een toernooi, wat moet je dan doen?

We gaan het uitleggen aan de hand van een voorbeeld.

Pietje Puk wil  meedoen aan het toernooi van 4 november 2017 in Borger. Op het wedstrijdschema staat een uiterste inschrijfdatum van 21 september 2017.

Je stuurt dan een mail voor 21 september naar: wedstrijden@budovereniginghoogeveen.nl

In de mail moet je de volgende gegevens opgeven:

Toernooi:         41e Hunnebedtoernooi

Plaats:               Borger

Naam:               Pietje Puk

Geb.datum:      12 september 2001

Band:                groen met blauwe slip

Gewicht:          45 kg (heel belangrijk)

JBNnr:              123b54 (staat op je jbnpas)

Les op: dinsdagavond 18.30 bij meester Rick

Je maakt ook gelijk het inschrijfgeld (€ 9.50) over naar rek.nr: NL21INGB0001077215 tnv J de Bruyn. Vermeld hierbij: Hunnebedtoernooi, Pietje Puk

Als de weegbriefjes binnen zijn, worden deze via mail naar je toe gestuurd. Deze moet je zelf printen, meenemen naar het toernooi en kun je meedoen.

Let op, je kan pas worden ingeschreven als je je op tijd inschrijft en het inschrijfgeld ontvangen is.

Veel succes!

De wedstrijdcommissie